Despre schimbare…

Dacă vrei schimbare în viaţa ta, atunci schimbă!

Schimbă primul gând al dimineţii, dacă nu e ceea ce îţi doreşti. Schimbă, modul în care îţi bei cafeaua, schimbă modul în care îţi perii dintii, schimbă obiceiul de a te gândi mai mult la alţii şi mai puţin la ţine!
Schimbă cel puţin un obicei pe săptămâna şi atunci vei simţi prezenţa schimbării în viaţă ta. Știu e ușor să iți spună cineva schimbă-te!
Prima întrebare care apare deobicei este: Cum să fac asta? Vreau să mă schimb dar nu prea știu de unde să încep. De aceea m-am gândit să îți sugerez pentru început un exercițiu care să te ajute să faci primii pași către schimbare. Nu-ți promit că vei câstiga la Loto sau alte transformări spectaculoase, ceea ce pot să îți spun e că funcționează.
Cu perseverență și răbdare în timp vei constata beneficiile. Deci ceea ce ai de făcut e un lucru simplu si ușor realizat. Așadar: scrie zilnic timp de 21 de zile primul gând al dimineţii, e de preferat să fie un gând pozitiv, dacă e unul de nemulţumire, neîmplinire, tristețe, suparare și tot așa, schimbă-l cu un gând de bucurie, mulţumire, recunoştinţă. La finalul celor 21 de zile vei constata că s-a produs o schimbare, mintea ta va genera automat un gând pozitiv imediat ce te vei trezi. Şi astfel îţi vei binecuvânta ziua cu un gând de bucurie, mulţumire, recunoştinţă.
De ce e atât de important primul gând al dimineții? Pentru că el, la nivel energetic, nevăzut, doar simțit și trăit amprentează ziua cu acea stare a gândului ce tocmai l-ai emis.
Îți urez spor la treabă, aștept cu nerăbdare să-mi împărtașești despre experiența extraordinară!