Articole generale

Vorbeste-mi...te ascult!

”Și eu pot”

Ne naștem liberi, curajoși, plini de încredere și îndrăzneală! Pe parcurs ne dăm seama, parcă dintr-o dată, că suntem plini de frici și neîncredere. Parcă a dispărut acea bucurie, mirare, curiozitate de a descoperi și învăța.  Ne formăm, fără să realizăm acest lucru, o credință limitativă. Ea are și un nume pe care îl rostim adesea, neștiind consecințele pe care le are asupra noastră, în cele mai profunde și diverse moduri: ”EU NU POT”.

Nu am ales noi în mod conștient să o avem ci ne-au “ajutat” cei din jurul nostru și mai ales părinții noștri la formarea ei, fie din prea multă nevoie de a ne proteja fie din frica de a nu fi răniți. Astfel, ajungem să credem cu toată ființa noastră că nu putem.  E o credință limitativă care ne împiedică să ne descoperim resursele, potențialul și să ne împlinim visele.

CURAJUL DE A ACȚIONA. CRED CĂ POT

Probabil te întrebi: bine, am aflat că o am dar ce fac acum cu ea?

Acțiunea este factorul principal pentru a putea trece de la ”NU POT” la “CRED CĂ POT” culminând cu “ȘI EU POT”!

Ne naștem pentru a experimenta, a acționa, a cunoaște. Pe drumul către “ȘI EU POT” te poți întâlni cu tot felul de experiențe, fie ele și dureroase. Când alegi să trăiești o experiență fă-o plenar, cu toată ființa ta, fii cu totul în bucuria ta, în suferința ta, în eșecul tău, în succesul tău…

Doar așa vei putea lua la nivel maxim tot ce poți să înveți din acea experiență.

Și eu pot

Pe ”EU POT” îl aduci la lumină prin acțiune, curajul de a face, inclusiv prin a-ți asuma riscul ca acțiunile tale să pară ridicole în fața celorlalți. Dar e mult mai sănătos ca acțiunile tale să pară ridicole în fața altora pentru că ai avut curajul să faci ceva diferit, decât să rămâi în frica de a-ți asuma responsabilitatea rezultatelor. Indiferent care ar fi aceste rezultate, ele sunt cu mult mai valoroase decât inacțiunea! Din eșec înveți mai mult decât din lipsa acțiunii.

Aveți curajul de a acționa, a iniția, a experimenta! Fiți chiar voi generația lui ”ȘI EU POT”!”

Din 10 SEPTEMBRIE, atelier în 10 sedinte, desfașurate săptămânal. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, maxim 6 participanți.

ÎNSCRIERI:
0735 412 108
Mesaj privat sau e-mail docansanda@yahoo.com

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *